divendres, 2 d’agost del 2013

De la mar a la montanya. Halong-Sapa



Dimecres 31
Avui... ens hem aixecat ben prest (això no són vacances), el berenar era a les 7 del matí i a les 9.30 ja érem a la badia per embarcar! Això de navegar ens està encantant, ens podeu regalar una "patena" per navegar fins a menorca quan volgueu!
Hem tingut un dia estupendu, hem pres el sol i gaudit de les vistes, mentre ens acomiadàvem de tots els nostres companys de viatge. El fantasea tour grup es composava d'una parella de Barcelona n'Arantxa i Sergio amb els quals hem passat moltes hores a la taula, gràcies a ells, jo (Mar) he pogut participar i entendre les converses. He fet una immersió lingüística en anglès, al final... ja els entenia. Hi ha havia també na Sandra i en Seve, ells eren suïsos, i amb ells he pogut practicar el meu anglès (en Rodo ja té l'advance), a ells potser els tornarem a veure a Sapa. Sa veritat és que hem tengut molta sort amb es grup, tot gent jove i divertida, els anglesos Richard, Mary, Lauren i el seu al.lot que duien 5 mesos viatjant, una parella d' holandesos, un alemany en Nicolas...en definitiva, un grup ben variat.


Després de dinar... a les 11 i quart! Sense tenir gana però així i tot ho aprofitam perquè no sabem quan podrem tornar a menjar. Hem agafat el bus per tornar a Hanoi, 4 hores, i poc a poc ens hem anat acomiadant de la gent. Ja a l'hotel ha tornat a començar el ritme frenètic... dutxa , canviar doblers, comprar alguna coseta de menjar (per el tren) i sopar una mica abans de partir cap a l'estació per agafar el tren nocturn cap a Sapa. I despedir-nos definitivament de Hanoi.


Ja al tren, una vegada hem vist que les fotos que ens havien ensenyat no es corresponen amb la realitat, arriba la darrera sorpresa del dia. Veníem preocupats pel fet d'haver de compartir camarot i... ens ha tocat amb una parella de catalans... n'Oriol i na Mireia del Delta del Ebre. Així que hem pogut fer una bona xerradeta abans de dormir.
Ara , a dormir al tren (que es mou més que el vaixell).

Per cert, Daniel i Joan moooltes felicitats des de Vietnam, hem pensat en vosaltres però no sempre ens podem comunicar quan volem! Fins demà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada