dimarts, 20 d’agost del 2013

Decepció

Dimarts 20


Aquests dies de transició que esteim passant a Bankok ens passen factura a base de  cansament, la calor que hem passat i els kilòmetres que ja duim a l'esquena fan que cada vegada amb més frecuencia cerquem un bar on fer un cafè gelat o una cervesseta

Avui hem decidit a anar a veure la ciutat d'Ayuttaya, capital de l'antic regne de Siam. Situada a uns 70 km de Bangkok és un lloc ideal per anar a passejar tranquil•lament i tornar en fer-se fosc.

Aquest era el plan... però els plans (si no ets n'Anibal Smith) no sempre surten bé.
Hem agafat un tren per fer un viatge de dues hores... que  al final han estat dues i mitja (puntualitat tailandesa). L'Arribada a Ayuttaya ens ha decebut una mica, l'antiga capital de Siam es troba avui en dia enmig d'una petita ciutat de carrers amples i llargs que ens costa recorrer fins arribar als primers jaciments.



El Wat Mahathat conté la que possiblement ės una de les imatges més representatives del país, entre les runes es troba un dels exemples més increibles de cooperació home-natura. Una de les parets del temple ha estat completament engolida per les arrels d'un arbre que, gràcies al que sembla una intervenció divina, ha respectat una cara de Buda, rodejant-la completament.... com diria en Punset, Amazing!!


En general els edificis que hem vist estàn pràcticament destruits (es veu que els birmans que van envair Siam eren molt destructius) i és que després de passar per Angkor tot ens sembla petit i pobre. Es com... anar a visitar els molins del molinar després d'haver vist la Seu... o com anar a les festes de gràcia després d'haver anat a Sant Joan... no sé si m'explic.

Poc després la calor ens ha acabat de rendir, hem caminat molt per trobar un lloc per dinar i després el Monzón ens ha tornat a atacar.
La pluja ha estat el senyal definitiu, hem tornat a l'estació decebuts de la ciutat d'Ayutthaya... ens ha sabut a poc.


Una hora i mitja despres de la hora prevista (puntualitat tailandesa una vegada més) El tren ens ha tornat a l'hotel. 

Avui sopam a l'habitació... demà més relax.

1 comentari: