dilluns, 12 d’agost del 2013

Relax

Dilluns 12

Avui no ens hem posat despertadors... el dia es presenta relaxat.
Per dir-vos que per primera vegada hem berenar a les 10h. I fins les 11.30 no ens hem posat en marxa. Avui toca recórrer la illa en bici. Don Khone pam a pam.



Primera aturada les cascades que ens faltaven per veure, Li Phi, on diuen que les aigües atrapen els mals esperits.  Aahhh i una beach. Vos podem dir quen el concepte de beach aquí no s'apropa gaire al nostre. Però hem trobat un lloc idílic, una cabana amb hamaques bambú fetes amb una artesia espectacular, aquí ens hem pogut descansar després de quasi un km en bici, ho necessitàvem!


Seguim la ruta, per l'unic carrer que hi ha fins arribar al mirador dels dofins, des d'on veiem Csmboia (ahir hi vàrem anar en Kayak). Avui no hem vist cap dofí, estar enmig de la mar és més espectacular. Durant el camí hem vist búfals relaxats refrescant-se dins les basses d'aigua, fan una mica d'enveja perquè fa una calor de muerte. També ens hem trobat infants que demanen penics (a l'aeroport adverteixen que millor no donar res, que les famílies no han d'aprendre a dependre i esperar doblers dels guiris).
Arribam a casa i decidim dinar al mateix "hotel" per estar a prop i gaudir de la nostra terassa amb hamaques per darrer dia. Així que a les 15.30 ja estam amb el pijama, el llibre i tombats.  La nostra intenció de tornar a sortir en bici damunt les 18h. .... i visitar la illa del costat.... ha est frustrada per la pluja. Tenim una teoria, aquí totes les nits plou, de moment s'ha complert. Així que hem acabat al nostre bar d'escriure els posts del dia. I després sopsnt ben al costat. 



Demà direcció Camboia!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada