diumenge, 4 d’agost del 2013

Darrer dia per Sapa amb massatge inclòs

Divendres 2 d'Agost

Pensaveu que no dormiríem bé, doncs... d'una tirada, sense moscarts ni renous de les 11 a les 7:30. A terra se dorm força còmode, dins una mosquitera individual molt romàntica... amb 12 persones més a l'habitació però bé.

Per berenar la família de l'ètnia Hmong ens havia preparat panqueques amb mel i plàtan....mmmmmmm Ens vàrem posar les botes. Aah i vàrem estar parlant català amb uns francesos.
Per cert, creim que no vos hem parlat de na Maggi. Sudafricana que dur tota la vida viatjant, és professora d'angles de la Universitat de Hanoi, amb ella vàrem passar una bona vetllada abans de dormir. Xerrant en anglès de tots els temes possibles, política, llengua, cultura, corrupció, teatre, Txéjov... increible. Ens va caure molt bé i se va esforçar molt perquè entenguéssim el que deia, això s'agreeix.

Ens vàrem posar a caminar i la primera aturada va ser una "waterfall". Ens vàrem poder refrescar, banyar els peus, el cap... per després seguir caminant fins al riu.L'unic problema és que tot és tan turístic que hi ha mil grupets amb les guies Hmong... així que per aconseguir una foto sense ningú va passar una estona.


Seguim caminant, segona aturada, el riu. Un dels dos del grup es va banyar, sabeu quin?
I el qui no ho va fer no va ser per falta de ganes.

Després de refrescar-nos, veure com perillava una filleta que intentava trevessar el pont per fora...

Vàrem seguir caminant per aturar a dinar. Sopa de fideus i bus de tornada a l'hotel. 
El dia va acabar amb un massatge vietnamita d'una hora, cap, esquena, cames i peus. i el millor de tot, per cinc euros cada un. Estupendus per anar a durmir. Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada