dilluns, 19 d’agost del 2013

Llangardaix

Dilluns 19


Avui... serem breus perquè la son ens guanya (de fet un dels dos ja dorm).



Dia dedicat a passejar tranquil•lament per Bangkok. Hem començat creuant el riu per veure el Wat Arun un temple curiossíssim, amb una torre de 82 m. decorada amb porcellana de mil colors i formes... però quan hi pujes descobreixes plats, safates, trossos de tassa... Tones i tones de rebuig de porcellana decoren un dels temples més impressionants de Bangkok... Tot un exemple de creativitat i reciclatge!



Després hem decidit llogar una barqueta per un circuit d'una hora pels canals de la ciutat...uffff....no sé jo .....
La barqueta molt mona decoradeta amb flors i tal, les aigues mooolt brutes. Sortim del canal principal i entram per canals estrets, l'aigua és encara mės verda... obviam la olor i ens centram a mirar les cases de fusta que penjen sobre el riu, aferrades unes a les altres, sembla que no es poden mantenir dretes, els pilars que les aguaAAAAAAGGGGG!!!!

ACABAM DE VEURE UN LLANGARDAIX E-NOR-ME SORTINT DE L,AIGUA!!

Quan dic enorme no me referesc a una sargantana gran o a una iguana gran...no! ... Perquè vos faceu una idea , hem estat discutint si el que havíem vist era un llangardaix o un cocodril.... de ver. Ara comprovam que n'hi ha per tot... viuen en els canals i entre les cases de fusta. Prenen el sol , repten i neden com en Pedro a ca seva.... bffffffffff



Jo (en Rodo) ja no he gaudit més de la barqueta, nomės volia arribar a port... m'he imaginat volcant i havent de nedat en aquell ... ... riu.... de ... salsa al pesto plena de dragons de komodo...aarrrggg... encara tenc la pell de gallina.
Més endavant hem vist gent pescant... i el pitjor de tot... GENT NEDANT!!!

Encara en xoc hem anat a dinar, per sort hem trobat un lloc boníssim. Després poca cosa més, hotel, dutxa, passeig pel mercat dels amulets  i soparet.



Avui, i ja totalmemt recuperats de les febres, hem tornat a gaudir del menjar.

Bona nit





1 comentari:

  1. Som na Paula:

    M'agraden molt ses fotos i és molt xula sa casa de davall ses arrels

    :)

    ResponElimina