divendres, 9 d’agost del 2013

De pas a Pakse

Divendres 9

Ooooh quina pena, hem deixat Luang Prabang! Després de fer el berenar al nostre hotelet havíem quedat amb un català, en Guillem, que vam conèixer dinant al Tamarin (La Lonely planet, és el que té, tots els turistes ens trobem als mateixos llocs). Havíem agafat un tuk tuk per 50000 kips, però ell s'ha presentat amb un altre i amb una americana, els 4 per 40000 kips... un xollazo!! Hem anat els 4 cap a l'aeroport, això de conèixer gent, és fantàstic! Tothom s'ajuda quan viatges així!!
Ens dirigim  a Pakse. La aerolinia de laos és genial, sortim 20 minuts abans. Ens donen berenar ( sandwich, poma, magdalena i cafè). Talment con a Espanya que actualment ni et donen cacavets!!
Anam a una ciutat que la guia comenta que "hay poco que ver". Però que ens serveix d'escala per anar a les 4000 illes. En arribar ja hem fet un pack de sis per agafar un jumbo (taxis privats) cap al centre. El millor del dia l'hotel i el restaurant mooolt bo i barato que tenim davant.  Hem fet una petita ruta abans de dinar per comparar preus d'autobús. Ja el tenim, també just davant l'hotel.


La ciutat... és talment com diu la guia, una ciutat petita i tranquil.la que els turistes empren com a lloc de pas. Amb una passejada hem vist tot el que havíem de veure. L'agència de viatges, el banc, una espècie de syp i els dos Wats principals. Un és una escola de monjos i l'altre amb uns grans jardins però poc cuidat.


Acaba el dia, sopam, feim el post i anam a dormir. Demà partim al nostre proper destí, la illa de Don Khone. Ja tenim allà un bulgalow amb terrasseta davant el riu que ens espera.
Sabaidiiiii!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada