dimarts, 6 d’agost del 2013

El gran Mekong

A les 8 ens espera un vaixell per navegar dues hores fins les coves de Pak Ou. Dues hores per gaudir del paissatge i observar noves maneres de viure. És ben vera que el siesta, pas dóna vida per allà on passa.

EL paissatge és indescriptible, selva i més selva envolten un riu immens. La primera aturada és el poble de Ban Xang Hai (poble del fabricant de gerres) des de fa centenars d'anys aquí fabrique whisky d'arros (Lao Lao) de manera artesanal. Està més bo del que pensàvem.

Seguim navegant per arribar a les coves de Pak Ou Durant segles la gent ha portat figures de Budha a les coves, diuen que són sagrades. El conjunt transmet fe, no són ni precioses ni ostentoses. Figures grans i petites (4000), de fusta, metall, pedra... (en ocasions fora cap perquè han estat saquejades), acaramullades a cada reconet de la cova.
En arribar hem tingut temps d'anar al bany... sense manies!


De tornada relax. Aconseguim dinar per 12 euros el dos, igual que ahir a un bon restaurant.
Necessitam anar a l'hotel, fa molta calor, tenim molta son. Després de la siesta, passeig nocturn i sopam per 3 euros els dos. A un carrer fantàstic ple de xiringuitos i tenderetes de menjar.mmmmm 10000 kips per un buffet lliure (10285 kips= 1€).


Més compres, una caipirinya i a dormir. Bona nit. Per cert, demà en moto a les cascades famoses de Luang Prabang.


Sabaidiiiiiiiii


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada