dimecres, 7 d’agost del 2013

Carretera i aigua

Dimecres 7

Avui ha estat dia de moto, enlloc de contractar l'excursió ho hem fet pel nostre compte, així ningú et marca les hores i podem fer i desfer com volguem. Hem posat benzina, no arriba a3€ el diposit ple. I hem partit cap a 30 km enfora de la ciutat. Pensàvem ens havíem equivocat. No hi havia quasi ningú per la carretera, les activitats programades partien de ciutat a les 11.30 i noltros a les 10.30 ja hi érem. Així que hem estat quasi dels primers, encara ha estat millor.

El parc també és una reseva d'ossos que rescaten dels caçadors furtius, i hem pogut observar-los una estona. Com menjen, com es mouenm com es posen drets....
La intenció era arribar a la gran cascada, no pensàvem trobar els camins de fang... i noltros anàvem ben de platja. Hem hagut de canviar el camí ja que era intransitable ( com podeu veure a la foto), bé intransitable en xancles.


Però finalment trobam la gran cascada, és DE DALT DE TOT.A partir daquí a cada baixada trobaves petites piscines naturals d'aigua ben fresqueta i peixets que et pegaven petites mossegades. Ens hem fet fotos, ens hem tirat per l'arbre... bé un dels dos del grupo.


Després de gaudir d'aquest paissatge, de la selva, de la naturalesa... damunt la una hem anat a dinar, allà mateix, fora del recinte del parc, uns creps... i amb la moto direcció l'altra waterfall. De camí ens ha pegat la son, i com ja pràcticament som de Luang prabang i tenim situats tots els bars que ens agraden i allà on fan un bon cafetet... ens hem aturat al Joma per continuar després de mitja horeta.

Les altres cascades sols estan a un 17 km, són les de Tat Sae, però després  has d'agafar una barqueta perquè et dugui fins allà (a les fotos podeu veure el riu, la barca i tot).
També són estupendes, amb ponts de fusta, tauletes i cadires per prendre el sol.... pot ser més acondicionades per els turistes. Aquí hi ha elefants però quan vàrem arribar ja no hi eren, monten excursions amb ells de mitja horeta, ens ho vàrem plantejar però... finalment ens varen fer pena els elefants i no hi vàrem anar.

Aqui hi vàrem estar fins quasi les sis. Després a tornar la moto, dutxa i a sopar.
A la guia sortia un lloc on et feies tu una espècie de barbacoa laosiana. Així que hi vàrem anar. Va resultar que patírem una calorada, amb el foc allà a la cara i que per un dels dos del grup... va ser poc menjar, així que després va demanar una hamburguesota (que no va arribar fins al cap d'una hora perquè es varen oblidar) i a més es més es va posar a ploure ino vàrem poder pagar el targeta que era la nostra intenció. Creim que no hi tornarem més, apsss i vàrem sopar per 7 euros cada un, massaaaa car!

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un viaje con muchas experiencias, al volver tendréis varias opciones, ejm. escribir un libro estilo Javier Reverte, poner un restaurante de comidas asiáticas (murciélagos empanados) exponer fotografías etc, etc, etc....

    Viajamos con vosotros, gracias por compartir este recorrido.

    ResponElimina