dimecres, 21 d’agost del 2013

El puto amo

Dimecres 21

El dia d'avui ha estat mooolt relaxat, la panxa encara fa coses rares així que després de berenar per Khao San i fer una volta pels mercats circumdants, .... hem anat a l'hotel i fins hora de dinar no hem tornat a sortir.

Ara que ja hem recorregut tot i sabem on hem d'anar per fer les darreres compres, després de dinar ens posam en marxa preparts per posar en pràctica totes les tèctiques de regateig
que hem anat aprenent al llarg d'aquest mes voltant per Asia. Entre mig plorar, fer riure demant per favor, fer creure que és massa car, que no tenim money, que es el darrer billet...com hem rigut amb totes les escenes.


Després d'unes hores passejant toca asseure al bar que vàrem descobrir dilluns... música en directe, una dona amb una veuassa i dos guitarristes un jovenet brutal i un home que era el puto amo. Finalment, estàvem gaudint tant, que hem sopat allà mateix.



Hem tornat a l'hotel i ja és hora de anar a dormir que demà a les 20.30 h. Agafam un vol de tornada a les illes. Aishhh un poc de ganes de menjar pa amb oli, jamon serrano, vainilla de cas mèrvol (no es pot comprar amb la d'aquí), entrecots, peix que no sigui del Mekong formatge (només tenen quesitos de la vaca que rie), no tenen nocillaaaaaa!... Aquí ous, verdura, pasta i arros en tenen per aturar un tren...

Demà darrer dinar, després avió... es nota que en tenim ganes?
Proper post... des de Berlin!

2 comentaris: