dimarts, 30 de juliol del 2013

A LA RECERCA DE MONKEY ISLAND

Avui ens hem aixecat ben prestet i amb un poc de pena hem abandonat es nostre camarot del vaixell. Hem seguit navegant direcció al parc natural de la illa de Cat Ba. Ha sortit el sol i s'han multiplicat els colors d'aquesta fantastica badia, la navegació segueix essent es-pec-ta-cu-lar, entre cases flotants, barquetes de pescadors i montanyes marines. Desembarcam a la illa de  Cat Ba, la més gran de la badia amb poblets i una petita ciutat. La primera aturada, ja dins el parc, ha estat per fer un trekking fins a la montanya més alta.
Una hora de pujada per entre un paisatge selvatic on hem tengut de tot, estranyes sargantanes ens botaven al pas, aranyes de potes llarguíssimes, arbres inmensos, lianes, fang, pluja i molta... molta calor. En arribar a dalt la suor ens cobria completament, però valia la pena per gaudir de les vistes... un paisatge únic, la selva sembla infinita.
Un altra vegada al bus i arribam a l'hotel, dinam i a les dues tornam a partir amb un altre vaixell cap a Monkey Island


Allà hem tengut dues horetes de descans i platja i..... SOL! Per fi ens hem posat morenets. La illa te el seu nom ben merescut perquè a la mateixa platja ens han visitat una família de monees que intentaven robar menjar als banyistes.


Alla mateix els pescadors locals venen ... venen... mmm.... bitxos marins, estrelles de mar, cavallets marins, serps i una sèrie d'animals marins que no hem pogut identificar i que eren asquerosos, però que semblaven tenir molt èxit entre els xinesos.


Tornam a  l,hotel i després de fer una birreta al port amb en Sergio i n'Arantxa, dutxa,  sopar i cap al llit perque demà tornam a matinar.
Demà penjarem més fotos perquè ara en Rodo ja no en pot dur més.

2 comentaris:

  1. quina enveja, se vos veu contents cablones sort i ventura !!!

    ResponElimina
  2. Ja veig que vos ho passau molt beeeeeeee. Noltros també pareix que som de viatge llegint ses vostres aventures. Una besada

    ResponElimina