dissabte, 27 de juliol del 2013

Trepitjam Asia

Dijous 25.
Arribam a les 3 de la matinada, amb unes ganes tremendes d`arribar a l `hotel per fi. Entre el cansament, jetlag, son, un llibre deixat a l`avió... cometem la primera errada del nostre periple asiàtic.... nooo contar els dobers a l`oficina de canvi. Siiiii 500 thb menys del que tocava, total 13 euros,, però... vaja dos pardillos.

Avui ens hem aixecat prest per aprofitar el dia... però el jetlag ha fet efecte i hem hagut de tornar a l`hotel després de dinar, per descansar i tornar a sortir. Així i tot hem flipat!!!!
Hem vist el Palau real.... i com feien pagar a una guiri per haver fet una foto al Budha ESmeralda, ella ho negava i el segurata li agafa la càmara i li mostra!!!!
Hem desobeït una primera ordre de les mares.... hem dinat a un mercat del carrer, bonissimmmm, pollastre, arros, verdures, gambes, per ....140 thb és a dir 3,5 euros!!!! Hem passejat per " El mercado de los amuletos"... pel costat del riu.
Després de dormir.... hem anat a un altre temple que descobrirem demà i en tuk tuk fins Chinatown. Hem sopat al carrer de peix, ostres i calamars... increible i boníssim!!!!
Les nostres primeres sensacions són genials, és una ciutat autèntica, amb caràcter propi, bull vida a cada racó. Olors, gent, amabilitat, caos, tuk tuk, palaus immensos, calcons a 3 euros,... també bruticia pels carrers, el nivell d`higiene no és com el nostre, però passejam tan bocabadats que no ens adonem!!!!!

Fins demà. Ens retiram prest que demà abans de partir a HAnoi tenim poquetes hores.

Divendres 26.
Pensaveu que vos escriur'iem de Hanoi!! (per cert, estic a un locutori, el teclat aquest, no t'e accents ni c trencada "a lo espanyol", disculpau les errades)

Doncs noooo!!! per un petit problema amb els visats hem canviat el vol (els de Qatar faciliten molt les coses per tot)  sortim dema a la mateixa hora direcci'o Vietnam. Avui al mateix hotel ens acullen encantats una nit m'es.  Aix'i hem pogut coneixer el barri de Banglamphu i trobar un lloc per dinar encantador ple de munyequitos i jazz. Poder gaudir de la piscina de l'hotel i sopar a la vora del riu.

El Buda Reclinat de Wat Po (d`uns 40 X15 m)

3 comentaris:

  1. madriiins, si en trobau vull un "amuleto" de sa sooort porfiiis, passau-vos´ho tant o millor com heu heu passat fins araa!muàa

    ResponElimina
  2. Digueu-me tiquis-miquis, però si hem de ser rigorosos,ja vau trepitjar Àsia quan vau ser a Abu Dabi.

    ResponElimina
  3. M'agrada veure sa Camiseta de La Mia Cosa a l'altra cap de món

    ResponElimina