dilluns, 29 de juliol del 2013

FAntasea tour

Dilluns 29

Avui ens hem aixecat de matinet, a les 8 venien a recollir-nos, finalment i amb puntualitat vietnamita han estat les 8.55 h. Però ja ens ha anat bé... teniem la roba a rentar i quasi no arriba a temps. Després de 4 hores de viatge en bus per carreteres caòtiques i hipertransitades i plenes de clots.... juntament amb 12 joves de per tot arreu, encantadors, hem arribat a la badia.
Pujam per fi al nostre vaixell el "Fantasea adventures". El guia és un xou, use your fantasy.... repeteix.
No aturam de fer fotos, és de dalt de tot!!!!! I això que el temps no acompanya. O de fet sî però ens acompanya amb pluja. Tenim un tot inclòs que ens donen menjar a rompre i gintonics a un dolar. Un camarot moníssim que ara provarem, són les 23.33.



Duim tot el dia navegant per la badia, entre 1969 montanyes que surten de la mar,creades per el gran drac and baby dragon. Això conta la llegenda! Ens ha donat temps de visitsar les coves, passejar en kayak i nedar a una de les tantes platgetes que hem trobat.
Això és espectacular. Hem sopat a les 7, hem fet un gin a la terrassa, hem cantat karaoke i ara ja no en podem dur més. Avui dormim enmig de la mar i ens aixecam a les 7 per continuar navegant.
Bona nit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada